botiga-001

La nostra botiga especialitzada consta d’àmplia gamma de productes d’alta qualitat per a poder satisfer totes les necessitats del teu animal.

Secció d’alimentació canina, felina i d’animals exòtics

Alimentació SPECÍFIC canina i felina: Nutrició veterinària especialitzada d’alta gamma formada per:

  • Alimentació fisiològica: Dietes completes, molt palatables, per a cada etapa de vida de gossos i gats sans: Cadell – Kitten, adult i sènior.

  • Alimentació terapèutica: Dietes per al tractament dietètic de processos clínics com problemes digestius, articulars, al·lèrgies, patologies renals, hepàtiques, cardíaques. ( www.dechra.es )

Les dietes SPECÍFIC estan elaborades amb matèries primes d’alta qualitat i nutrients d’elevada digestibilitat. L’obesitat en gossos i gats és un problema de salut important i per a prevenir-la, les dietes specífic són d’energia moderada amb un contingut de greix i fibra equilibrat (a excepció de les dietes formulades expressament amb un alt contingut energètic).

índice

També totes les dietes SPECÍFIC contenen alts nivells d’àcids grassos insaturats EPA i DHA derivats del peix, nutrients molt beneficiosos que intervenen en:

  • La salut de la pell i el pèl

  • EL funcionament del sistema immunitari.

  • El desenvolupament del cervell i de la visió en etapes de creixement

  • La funció renal

  • La mobilitat de les articulacions

Alimentació natural i de proximitat. Alimentació seca i humida apta pel consum humà, sobre els quals no s’aplica cap tipus de colorant ni conservant artificial, ni cap tipus d’additiu que pugui afectar a curt o llarg termini la salut dels gossos i dels gats.

Alimentació ecològica i vegana. Pinso, aliment humit en llauna i snacks elaborats amb ingredients 100% biològics i lliures d’explotació animal.

Gran varietat de premis i snacks.

Secció de complements per al passeig, descans, joguines, i productes per a la higiene i alimentació

Secció d’ensinistrament amb eines i productes per l’aprenentatge, l’educació i per al tractament i suport de problemes etològics canins i felins

Print

halti-headcollarhalti_harness-web51BSmA4fxgL 405rk7wcn