El Kong.

Els gossos i els gats, necessiten jugar i distreure’s constantment, és la seva manera de desconnectar de les rutines, igual que les persones. Quan hi ha manca d’esbarjo, pel fet que passen moltes hores sols, i no podem estar més per ells perquè les nostres feines ens ho impedeixen, i tampoc tenen amb què distreure’s, és quan podem observar destrosses a la llar, forats al jardí, marcatges amb orina; Inclús poden aparèixer malalties o automutilacions, per una situació constant d’estrès, en tenir poc enriquiment ambiental i una rutina pobra en estímuls.

Tenint en compte tots aquests motius us volem presentar al KONG:

El Kong, és una joguina feta de cautxú natural, orgànic i pràcticament indestructible. El seu interior és buit, perquè puguem afegir-hi qualsevol tipus de menjar o llaminadura que li agradi al nostre pelut. Amb això que aconseguim?, Que el nostre company quedi entretingut, ajudant a estimular el seu cervell per esbrinar com aconseguir el seu premi.

Gràcies això podem satisfer les necessitats naturals com la de caçar, buscar i mastegar. Dins del Kong, hi podem dipositar des del mateix pinso que li donem en els seus àpats, les típiques galetes que se’ls hi dóna per premiar-los o menjar humit en llauna. També es poden fer diversos pisos de menjar alternant sec amb humit, per augmentar la dificultat per a poder treure-ho.

Aquest dispositiu, és molt utilitzat com a eina d’ensinistrament, ja que podem aconseguir a ensenyar-los a recollir coses, buscar, també flota així que podem fer exercicis dins de l’aigua. Sobretot és molt bona eina com a enriquiment ambiental.

És aconsellable que si li donem el Kong just quan marxem i hem d’estar moltes hores fora, no donar-li cap àpat, d’aquesta manera aconseguim que el gos no estigui saciat i així li faci cas al Kong fins que tornem, un cop arribem ja li podem donar el seu plat. Tot i que haurem d’ajustar les quantitats dels seus àpats per evitar el sobrepès.

De Kong, hi ha de diferents mides:
– Per a cadells, fet d’una textura més suau que el Kong normal. És especial per a gossos que no tinguin gaire força a la mandíbula.
– El clàssic, amb diferents mides.
– L’extreme, ideal per a gossos amb una gran força de mandíbula.
– Per a gats, amb diferents complements per a cridar més la seva atenció.

                      10409375_809220305849533_5050974867153632764_n     12715490_809220352516195_5102369473831295450_n

El Kong: Un aliat contra l’estrès i l’avorriment