Sandra Deu

Veterinària dedicada a la clínica de petits animals des de l’any 2005. La seva experiència comença en Hospitals de referència de Barcelona en el departament d’urgències, compaginant alhora la seva formació universitària. Va col·laborar durant un any en el departament d’Oftalmologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Un cop llicenciada la seva experiència es dóna en altres Hospitals de referència i clíniques veterinàries de les comarques del Bages i d’Osona. La seva professió vocacional des de la infància ha provocat la transformació del seu estil de vida, on el respecte i l’estima pels animals és un dels seus pilars bàsics. El seu interès professional es centra en la medicina interna, medicina felina, l’oftalmologia i l’etologia veterinària.

 

Erica Deu

Perruquera canina i educadora canina. Responsable del servei de perruqueria canina i ensinistrament, dedicada al sector des de l’any 2011. Ha treballat com a perruquera en diversos centres de Barcelona i ha complementat la seva formació amb diversos cursos d’ensinistrament, etologia i clicker. Segueix en formació continuada com a ATV (auxiliar tècnic veterinari), educadora canina i perruquera canina. És un amant dels animals i el seu interès es centra en l’ensinistrament de cadells i en les tècniques a tisora de perruqueria canina.

 

  

Ricard Aspachs

Realitza els seus estudis de Veterinari a la UAB (2006-2011), després de treballar en centres hospitalaris, centrant el seu interès en l’àmbit quirúrgic, especialment en la cirurgia ortopèdica i de columna, decideix fer cursos de post grau i assistència congressos nacionals i internacionals, i posar-se pel seu compte, treballant de manera ambulatòria per diversos centres veterinaris realitzant visites i cirurgia d’ortopèdia i cirurgia de columna, sempre en constant formació, per oferir el millor servei als seus pacients.

 

 

 Elisabet Viñals

Llicenciada en Veterinària per la Facultat Autònoma de Barcelona l’any 2009. Ha estat treballant des de l’any 2009 en clínica de petits animals en hospitals de referència, a Manresa i Sabadell. Amb especial interès, en la medicina interna i sobretot en el diagnòstic per imatge i la medicina cardio-respiratòria. L’any 2012 obté el post grau Gpcert en Cardiologia per European School of Postgrade Veterinary Studies, i seguidament compagina la seva feina en la clínica diaria, amb estades a la unitat de diagnòstic per imatge al hospital veterinari VETSIA a Madrid.