Sandra Deu

Veterinària dedicada a la clínica de petits animals des de l’any 2005. La seva experiència comença en Hospitals de referència de Barcelona en el departament d’urgències, compaginant alhora la seva formació universitària. Va col·laborar durant un any en el departament d’Oftalmologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Un cop llicenciada la seva experiència es dona en altres Hospitals de referència i clíniques veterinàries de les comarques del Bages i d’Osona. Realització del màster en etologia clínica canina i felina; i el postgrau en medicina felina. La seva professió vocacional des de la infància ha provocat la transformació del seu estil de vida, on el respecte i l’estima pels animals és un dels seus pilars bàsics.
Apassionada i enamorada dels felins. Membre dels grups d’especialització del GEMCA i GEMFE d’AVEPA. El seu interès professional se centra en la medicina interna, medicina felina, diagnòstic per imatge i l’etologia veterinària.

 

  

 Elisabet Viñals

Llicenciada en Veterinària per la Facultat Autònoma de Barcelona l’any 2009. Ha estat treballant des de l’any 2009 en clínica de petits animals en hospitals de referència, a Manresa i Sabadell. Amb especial interès, en la medicina interna i sobretot en el diagnòstic per imatge i la medicina cardio-respiratòria. L’any 2012 obté el post grau Gpcert en Cardiologia per European School of Postgrade Veterinary Studies, i seguidament compagina la seva feina en la clínica diaria, amb estades a la unitat de diagnòstic per imatge al hospital veterinari VETSIA a Madrid.  

 

  

  

Miriam Prieto

Responsable del servei de perruqueria canina de Vet-ter. Els seus estudis s’inicien a l’Acadèmia Z-brain Veterinària on va cursar l’especialització de perruqueria canina i felina. Inicialment, va realitzar les pràctiques a Vet-ter i va passar a formar part de l’equip, sent la responsable del servei des del 2021. En costant formació, compagina l’aprenentatge dels diferents tipus de talls, banys i cura de la pell, pèl i pelatge; amb els estudis d’ATV.
Li encanten els animals, i se sent afortunada per haver aconseguit d’un somni, el seu ofici.

 

 

  

Ricard Aspachs

Realitza els seus estudis de Veterinari a la UAB (2006-2011), després de treballar en centres hospitalaris, centrant el seu interès en l’àmbit quirúrgic, especialment en la cirurgia ortopèdica i de columna, decideix fer cursos de post grau i assistència congressos nacionals i internacionals, i posar-se pel seu compte, treballant de manera ambulatòria per diversos centres veterinaris realitzant visites i cirurgia d’ortopèdia i cirurgia de columna, sempre en constant formació, per oferir el millor servei als seus pacients.