el-rockAquest servei ofereix l’assessorament sobre el manteniment i benestar de les aus, rèptils, amfibis i petits mamífers; i realitza el diagnòstic i tractament de les malalties d’aquestes espècies:

  • Revisions, vacunacions anuals i desparasitacions.

  • Exàmens post-adquisició.

  • Consultes sobre allotjament, alimentació, cures i comportament;

  • Grooming: Manteniment de les ales, ungles, becs.

Moltes de les patologies són degudes a un mal maneig d’aquests animals pel desconeixement de les seves necessitats (nutricionals, ambientals i de maneig). Per tant és bàsic i molt important informar-se sobre els requisits específics de cada espècie. A vet-ter disposem d’un servei extern d’especialitat perquè aquestes espècies tinguin una qualitat de vida excel·lent tenint en compte com allotjar-la, com alimentar-la, com educar-la, com jugar amb ella, i també ajudar a entendre com es comporta quan emmalalteix.

Algunes alteracions que en el gos i el gat poden considerar-se poc rellevants, en el cas dels animals exòtics poden ser greus. A qualsevol canvi dins de la seva rutina diària (comportamental, digestiva, respiratòria o de moviment) que hagi pogut canviar, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.


Galeria d’imatges

Medicina d’animals exòtics