botiga-especialitzadaLa nutrició veterinària és una de les especialitats més bàsiques i importants pel manteniment d’una vida saludable en els animals. Les consultes d’aquesta especialitat inclouen:

  • Nutrició preventiva: Inclou totes les dietes, aliments i maneig alimentari personalitzat a cada animal, tenint en compte la seva espècie, edat, estil de vida i si hi ha patologies prèvies o possibles futures (genètiques, hereditàries o amb predisposició segons la raça).

  • Nutrició amb tractament: Moltes patologies habituals en la clínica diària tenen un maneig nutricional curatiu o de manteniment. Malalties dermatològiques, traumatològiques, metabòliques, digestives, entre d’altres centren el seu tractament en una dieta terapèutica.

Per tant, l’objectiu de la nutrició és millorar la qualitat de vida dels animals, prevenir malalties i ajudar en el tractament d’aquestes.

A vet-ter oferim una àmplia gamma d’alimentació fisiològica i terapèutica on es dóna assessorament personalitzat a cada cas on es valora el tipus de dieta i ració diària administrada per assegurar l’equilibri energètic i nutritiu.

Dins d’aquesta especialitat cal donar èmfasi a la clínica de l’obesitat.

Molts propietaris d’avui en dia no acostumen a visitar al veterinari perquè el seu animal pateix de sobrepès. Hi ha una falta de consciència en la importància del control del pes perquè els nostres gossos i gats puguin gaudir d’un perfecte estat de salut. Molts dels problemes habituals, com són les coixeres, problemes de pell o cardíacs tenen el seu origen en una condició corporal inadequada.

Nutrició