perruqueria-canina

En els nostres serveis de perruqueria oferim totes les prestacions necessàries per els vostres peluts.

Banys Higiènics:

Xampús:

  • Hidratant: Xampú molt suau. Especialment indicat per races de pèl llarg o pelatges secs y deteriorats. La seva acció relaxant produeix un efecte balsàmic sobre la pell.
  • Vitalitzant: Xampú molt suau. Especialment indicat per a pells sensibles o rentats freqüents de tot tipus de races.
  • Blanc/Negre: Indicat per la cura del mantell de races de pèl blanc i negre, deixant-los més nets i brillants. Elimina les tonalitats groguenques indesitjades.
  • Xampú Gats: Cuida el pèl i la dermis dels felins. La seva fórmula suau i rica en humectants, vitamines i condicionadors fa que el rentat sigui un tractament nutritiu aportant volum i brillantor. Facilita el raspallat.

Condicionadors:

  • Keratin: Condicionador per recuperar instantàniament la suavitat i la brillantor del pèl natural, aconseguint un aspecto sedós i fácil de raspallar. La queratina regenera els cabells danyats i li aporta més pes resultant una major caiguda augmentant l’efecte del mantell.
  • Protein: Condicionador ideal per a tot tipus de pelatges. Recupera instantàniament la suavitat i la brillantor d’un pèl sa, protegint-lo per més temps i en profunditat que els condicionadors clàssics.

perruqueria-dos

Banys Terapèutics:

  • Antiparasitàri: Tractament i prevenció d’ectoparasitosis produïdes per paràsits tals com puces, paparres i àcars.
  • Antial·lèrgic: Tractament amb acció netejadora, antiirritant, restructurant i antiséptica per atòpia i altres processos al·lèrgis.
  • Antiseborreic: Tractament per elimnar l’excés de descamacions, caspa crotstes i secrecions de la pell, associats amb síndromes de queratoseborrea oliosa i dermatitis seborreica.
  • Antisèptic: Tractament per el control de la proliferació bacteriana i fúngica. Formulat per netejar en profunditat la pell. 

Manteniment i talls:

Realitzarem el tall que convingui més, al gust del propietari o el tall específic d’acord amb la raça, sigui pentinat, tall a tissora o a màquina. També disposem del servei Stripping, una técnica consistent en arrancar manualment o amb ajuda de eines especifiques, el pèl dur per tal de renovar-l’ho.

perruqueria-felinaPerruqueria felina:

Per als petits felins oferim raspallat o bé tall de nusos, bany (inclòs condicionador) i assecat. Sempre especificant que aquest servei és només sense anestèsia.

En tots aquests serveis oferts, sempre s’inclourà una revisió dermatològica de la pell i de la boca, neteja d’orelles, buidat de glàndules anals i tall d’ungles.