Productes de perruqueria canina: Xampú i condicionador.

A l’hora de banyar al nostre gos, hem d’utilitzar un xampú adient al seu tipus de pèl i de pell. Així, evitarem irritacions i podrem raspallar-lo amb facilitat.

Com els productes de mala qualitat i barats acostumen a sortir cars, hem de triar xampús de bona qualitat per prevenir que puguin danyar la pell del teu gos, o simplement, que no resultin efectius.

Tots els nostres peluts necessiten un xampú i condicionador específic per a gossos. Però a més, com cada animal és un món, hauràs de buscar el més adequat per ell, pensant en la llargada i el tipus de pèl, i en les característiques de la seva pell.

Hi ha una gran varietat de xampús per a cada tipus de pelatge. Per pèl curt, pèl llarg, pèl negre, pèl blanc, segons el tipus de gos, per exemple, el pèl com el d’un Yorkshire, és més llis i greixos que altres de pelatge arrissat, etc. S’ha d’escollir el que millor s’adapti a les qualitats del seu pèl. Aquests xampús per a gossos, ajuden a potenciar les característiques del seu pelatge i a donar-li una cura específica.

També hi ha xampús de tractament. Aquests són els únics que s’han de fer servir amb més freqüència, inclús 2 o 3 cops per setmana, i generalment, s’utilitzen com a part del tractament per problemes de pell. El teu veterinari/a et dirà quin serà el protocol d’ús i només han de fer-se servir sota prescripció veterinària.

En el cas de no voler ficar-los sota l’aigua, el que seria un bany en sec, hi ha el xampú o escuma en sec. Normalment, es fa servir per cadells o animals que no toleren l’aigua o els que no porten gaire bé els banys, com poden ser gats, rosegadors, fures, etc. Si és possible un bany tradicional, és la millor opció.

Si és del vostre interès, necessiteu informació o teniu dubtes sobre aquests productes, passeu per VET-TER a preguntar i escollir el xampú o condicionador més adequat. Podrem donar als nostres peluts, tot el nostre amor amb milions de petons i abraçades!

 

Xampú i Condicionador.
Etiquetat a: